Richard Genzer je holohlavý! Řekli, že vypadá jako „Dada z Návštěvníka!“ Proč to tak je?

1428
Sdílejte

Genzawa je zobrazen bez vlasů v reklamě, která je koláží zajímavých scén odehrávajících se na pozadí fotbalového hřiště nebo stadionu. Genze a jeho kolega Michal Suchánek ve hře hrají roli strážců a asistentů národního týmu, pomáhají, fandí a motivují hráče. Režie se ujal populární herec a režisér Jakub Kohák.

Richard Genzer je jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších českých bavičů a moderátorů. Za jeho slávu stojí především účinkování v zábavných pořadech jako „Partička“ nebo „Tvoje vjá ma familia glas“. Richard Genzer je kromě své úspěšné kariéry v zábavním průmyslu známý také svým aktivním životním stylem. Pravidelně sportuje a dodržuje zdravý životní styl. Genzawa je ženatý a má dvě děti, se kterými sdílí radost ze života.

Navzdory mnohaleté práci v zábavním průmyslu neustále hledá nové výzvy a příležitosti, jak kariérně růst. Fanoušci se mohou těšit na další kreativní a zajímavé projekty od Genzera.

Zdroj: Blesk.cz

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články