Premiéra dojemného dokumentu „Janžurka“. Dcera natočila dokument o své matce Ivě Janžurové!

350
Sdílejte

Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech měl premiéru dlouho očekávaný dokument Janžurka, který natočila Theodora Remundová, dcera legendární herečky Ivy Janžurové. Akce přilákala mnoho známých osobností z oblasti českého kulturního a společenského života, včetně samotného prezidenta republiky Petera Pavla. Premiéra byla naplněna dojemnými momenty, které ukázaly hluboké pouto mezi Ivou Janžurovou a její dcerou.

Organizátoři Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary věděli, že premiéra dokumentu Janžurka bude jedním z hlavních vrcholů letošního ročníku. Na úvod akce moderátor Marek Eben vtipně poznamenal, že se z toho stala díky přítomnosti hejtmana Pavla „akce celostátního významu“. Prezident s manželkou seděli mezi ostatními diváky, aniž by použili speciální prezidentskou lóži, což Eben ocenil jako gesto intimity s generálním publikem.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články