Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu, brzy vás čeká nečekaný životní zvrat a velké štěstí

9528
Sdílejte

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, váš ambiciózní a odhodlaný přístup k práci pro svého zaměstnavatele může přijít do zásadní zkoušky. Věci se mění a vás nejspíše čeká nutnost prozkoumat nové pracovní příležitosti. Událost, která tuto situaci vyvolá, se na první pohled nemusí zdát příjemná. Na druhý pohled však pro vás bude znamenat významný životní zlom.

Nacházíte se v období vlastní transformace a je třeba si vyjasnit nové cíle a určit, co pro vás znamená úspěch. Opuštění vaší dosavadní systematické rutiny a zvolení nekonvenční cesty může být právě tím, co potřebujete.

Zvažte, zda nenastal čas pustit se do vlastního podnikání. Máte obavy? Pokud všechno dobře promyslíte a najmete si finančního poradce, který vám pomůže s prvními kroky, nemáte se čeho bát. Dobře sestavený plán vám navíc může přinést nečekaný úspěch.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články