Kauza Kramný: Všechny kamarádky Moniku před cestou do Egypta odrazovaly, protože něco tušili

764
Sdílejte

Režisér Petr Hátle v tomto dokumentu vypráví vzpomínky kamarádek Moniky, Šárky a Daniely a také její tchyně Ireny. Všechny tyto ženy se shodují na jednom: brání Monice a Petrovi odjet na dovolenou do Egypta. Vědí, že vztah mezi párem není ideální.

„Já jsem jí nabídla, ať s námi jede na dovolenou,“ vzpomíná Šárka Mrózková. „Ale tři týdny před tím, než jsme něco začaly domlouvat, Monika řekla, že Petr přišel s lukrativní nabídkou a pojedou do Egypta,“ dodala. Monika byla z vidiny dovolené u moře nadšená, což potvrzuje i její další kamarádka Daniela. „Monika se na ten hotel strašně těšila. Všechno mi popisovala, posílala obrázky, kde budou bydlet,“ řekla Daniela.

Ani Petrova matka Irena nebyla z plánů na dovolenou nadšená. „Prosila jsem ji, aby tam nejeli, protože tam jsou nepokoje a měla jsem o ně strach,“ uvedla Irena. V té době v Egyptě probíhaly masivní protesty proti prezidentovi Muhammadovi Mursímu, které vyústily v násilné střety a smrt stovek lidí.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články