Hokejový šampion David Tomášek je ženatý! Obřad plný dojemných okamžiků a šťastných slz!

382
Sdílejte

Celý obřad byl plný dojemných okamžiků a šťastných slz. Novomanželé si vyměnili dojemná slova lásky a oddanosti a dali tak najevo, jak si ten okamžik užili. Svatební hostina pak pokračovala v uvolněné a veselé atmosféře a všichni si užívali oslavu lásky a nového života, který se Davidovi s Adélou chystali začít.

Vzhledem k dosavadním úspěchům a talentu Tomáška je jasné, že jeho cesta k dalším hokejovým úspěchům teprve začíná. Fanoušci od něj mohou očekávat, že se bude i nadále prosazovat u české reprezentace a bude usilovat o další medailová umístění na mezinárodních akcích.

Tomášek přitom zřejmě našel rovnováhu v osobním životě. Nedávná svatba s Adélou ukázala, že dokáže skloubit náročnou sportovní kariéru s naplňujícím rodinným životem. Je možné, že se v budoucnu dočkáme dalších šťastných událostí, jako jsou budoucí generace, které budou určitě pokračovat v Thomasově hokejovém odkazu.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články