Film „Vlny“ režiséra Jiřího Mádla se stal největším hitem tohoto filmového festivalu!

898
Sdílejte

Toto vítězství je pro Jiřího Madera mimořádným úspěchem, který potvrzuje jeho filmařské schopnosti. Získat první cenu na prestižním filmovém festivalu v Karlových Varech je nejen uznáním jeho režijního talentu, ale také důkazem, že Marder patří mezi nejtalentovanější a nejuznávanější postavy současné české kinematografie.

Kromě hlavní ceny na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech získalo dílo Jizh Mader mnoho dalších prestižních ocenění. Byl oceněn Českým lvem, nejvyšším filmovým oceněním v České republice, a jeho jméno se často objevuje na seznamech nejvýznamnějších osobností české kinematografie.

Jiří Mádl se však neomezuje jen na vlastní kariéru. Aktivně se podílí na rozvoji a propagaci české kinematografie doma i v zahraničí. Jde příkladem, inspiruje mladé talenty a ukazuje jim, že tvrdou prací, talentem a kreativitou mohou dosáhnout svých nejvyšších cílů.

Zdroj. Super.cz

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články