Dcera slavného fotbalisty Ujfalušiho Kateřina (18) je zamilovaná : Září po boku fešného mladíka

3328
Sdílejte

Ve zmíněném seriálu Ulice ztvárňuje roli Žofky Duškové, jejíž dějová linka je velmi zajímavá.Žofka si v minulosti prošla těžkými časy kvůli bouřlivému rozvodu rodičů a vysokým nárokům své autoritativní matky. Situace byla pro ni natolik náročná, že začala nacházet úlevu v sebepoškozování, kdy se řezala na rukou či nohou. Toto těžké období má však za sebou a nyní je zamilovaná do mladšího Michala (hraje ho Karel Klement), s nímž objevuje první zážitky v intimním životě.Šťastná ve vztahu už sedm měsíců.Také v soukromém životě je Kateřina hluboce zamilovaná. Krásná brunetka našla svůj protějšek nikoli mezi fotbalisty, jak by se mohlo očekávat, ale mezi svými spolužáky. Dlouholeté sympatie se proměnily v lásku během psaní testu, kdy ji její nynější partner Maty požádal o radu. Kateřina prozradila redakci eXtra.cz, že se svým přítelem tvoří pár už sedm měsíců a je velmi šťastná. Tatínek na plese chyběl.Že herečka září jak na obrazovce, tak i mimo ni, se ukázalo na jejím maturitním plese. „Bylo to nádherné. Zpočátku jsem se moc netěšila, ale nakonec jsem si to užila na maximum. Byl tam i můj přítel, který také maturoval, a přijela celá rodina z Moravy,“ svěřila se redakci eXtra.cz Kateřina, přičemž dodala, že její otec na plese chyběl.“Bohužel tam taťka nebyl, protože právě v ten den letěl do Španělska. Posílala jsem mu ale fotky a videa, takže to bylo skoro, jako by tam byl s námi,“ doplnila Kateřina, jejíž maminka, po které zdědila krásu a ladné křivky, na plese nechyběla.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články