Zpěvák Petr Rezek musel na urgentní operaci srdce! Byl v hale 5 hodin! Musel zrušit všechny své koncerty!

851
Sdílejte

Zdravotní stav Petra Rezka se začal prudce zhoršovat po prodělání těžkého průběhu onemocnění COVID-19 před třemi lety. „Nejdřív jsem se krutě zadýchával, když jsem šel do kopce, a potom, i když jsem šel po rovině,“ popsal pro Aha! Rezek své obtíže. Jeho praktická lékařka, paní doktorka Komárková, ho proto okamžitě poslala na sérii vyšetření, která odhalila vážný problém s chlopněmi.

Podle výsledků lékařských testů potřeboval Peter Rezek urgentní operaci srdce. Operace se uskutečnila v Ústřední vojenské nemocnici v Praze a trvala téměř pět hodin. „Dali mi umělou chlopeň, tu druhou opravili a voperovali kardiostimulátor,“ popsal detaily náročné operace Rezek.

Docent Thomas Gruss byl zodpovědný za operaci a profesor Tomáš Palicek byl zodpovědný za zpěvákovo pooperační zotavení. „Dostávalo se mi skvělé péče včetně všech sester. Jsem jim velmi vděčný.“ Díky jejich pečlivému zacházení a zkušenostem se zpěvačce podařilo stabilizovat a vrátit se k životu.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články