ŠÍLENÁ VĚŠTBA na rok 2024 ! Svět podle Nostradama nikdy nebude jako dřív !

948
Sdílejte

Má také dojít k tomu, že lidé začnou opouštět Zemi. Pod tím si lze představit komerční lety do vesmíru, které jsou v plánu už dlouho. Rozhodně ale vzhledem k ceně nebudou záležitostí pro každého.

Nostradamus se také obává, že letos vypuknou války kvůli klimatu. Na pořadu dne tak mohou být teroristické útoky i chemické a biologické zbraně. Svět se otepluje, a to nepovede k ničemu dobrému.

Údajně také může začít třetí světová válka. Tu má rozpoutat Islámský stát Naopak se má usmířit Rusko s Ukrajinou, Čína se dostane do ekonomické krize, a Itálie začne mít velké finanční potíže.

Nakolik jsou tyto předpovědi reálné uvidíme letos, mnohdy ale naráží na fantazii vykladačů Nostradamových věšteb, a tak bychom se nedivili, kdyby se nevyplnila ani jedna.

zdroj : stars24.cz

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články