AKTUÁLNĚ : Velké neštěstí u Nových Zámků na jihu Slovenska. Rychlík z Prahy do Budapešti se srazil s autobusem, na místě jsou mrtví

491
Sdílejte

Soucit a podpora

Veřejnost na Slovensku i v České republice je hluboce zasažena touto událostí. Lidé vyjadřují svou podporu a soustrast rodinám obětí prostřednictvím sociálních médií. Na místo nehody jsou pokládány květiny a zapalovány svíčky jako výraz úcty a piety.

Závěr

Tra*édie u Nových Zámků je smutnou připomínkou toho, jak křehké může být lidské životy a jak důležitá je bezpečnost na silnicích a železničních přejezdech. Ztráty na životech a zranění mnoha lidí jsou nesmírnou tragédií, která zasáhla celou společnost. Je nezbytné, aby se podobné incidenty důkladně prošetřily a učinila se opatření k prevenci dalších neštěstí.

Budeme i nadále sledovat vývoj situace a přinášet aktuální informace o vyšetřování a opatřeních, která budou přijata k zajištění bezpečnosti cestujících i veřejnosti.

 

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články