Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

798
Sdílejte

Všímejte si, jaké emoce sny vyvolávají – strach, úzkost či naopak pocit klidu.Jakékoli varování nebo předtuchu, kterou dostanete během spánku, rozhodně neignorujte. Duchovní svět k vám promlouvá, respektujte pocity, které z takových snů máte. Oblévá-li vás děs nebo cítíte mrazení v zádech, možná není směr, kterým jste plánovali jít, ten pravý.

2. Technické problémy: Neobvyklé technické potíže, jakými jsou problémy s autem, výpadky elektrické energie nebo problémy s mobilním telefonem, mohou být znamením, že byste měli na chvíli zpomalit a zamyslet se nad svými dalšími kroky.Jste-li k signálům astrálního světa hluší a slepí, váš anděl strážný použije co nejzřetelnější způsoby, jak si získat vaši pozornost.

3. Fyzické pocity: Pocity jako je nepříjemné stahování v žaludku, mráz po zádech, nebo pocit těžkého závaží mohou být varováním. Zamyslete se nad situací, ve které se tyto pocity objeví, a zvažte, zda vám andělé neposílají signál k opatrnosti.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články