Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

2381
Sdílejte

Červenec

Jedná se o ty nejvíce extravagantní typy mužů vůbec. Na první pohled působí arogantně a namyšleně, ale to bývá většinou do té chvíle, než je poznáte osobně. Pořád vám budou připadat arogantně, ale časem pochopíte, že se jedná pouze o jejich vystupování a uvnitř jsou celkem fajn. Jejich největší problém je, že okukují ostatní ženy, což může být pro partnerku bolestivá zkušenost.

Srpen

Tyto muže přitahují pouze ženy, které jim zvyšují sebevědomí. Chtějí slyšet chválu a komplimenty, to mají nejradši. Ve vztahu mají tendenci se nudit, protože mají obrovské očekávání od partnerky. Je celkem obvyklé, že je přitahují věci i ženy, které nemohou mít a nejsou tolik vděční za to, co mají doma.

 

Září

Pro muže narozené v září jsou prioritou peníze. Nejsou to moc rodinné typy, protože většinu svého času věnují sobě a svému podnikání nebo práci. Bývají chladní a odtažití, ale pokud se jim daří a mají nějaký volný čas, jsou to opravdu fajn lidé. Problémem je, že nikdy nemají dost a neustále se ženou za penězi.

Říjen

Jedná se o velmi nepředvídatelné muže. Nikdy nevíte, co si myslí, co udělají a jak se zachovají. V jednu chvíli jsou příjemní a radostní, za chvíli dokáží být úplným opakem. Dost záleží na tom, jak se ráno vyspí a jaká je jejich momentální nálada. Můžete mít obojí, buď úžasného muže, nebo rozhněvaného bručouna.

 

Listopad

Pokud hledáte vyspělého, opatrného a pečujícího muže, je to muž narozený v listopadu. Jsou to skvělí lidé, kteří s ostatními zacházejí s respektem a úctou. Jsou to přesně ti gentlemani, kterých už bohužel každým rokem ubývá. Jsou romantičtí, rozumní, něžní, chápající a milí lidé, kteří mají pouze jedno přání – aby panovala pohoda a radost.

Prosinec

Muži narození v prosinci jsou velmi zvláštní. Jsou to tzv. muži dvou tváří. Můžete narazit na oba typy těchto mužů. Jeden z nich je pro ženy dokonalý – naslouchá, miluje, stará se a chová se k ženě s respektem. Druhý – nenaslouchá, lže, chová se povýšeně a k ženě se neumí absolutně chovat.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články