Herečka Eva Holubová se národu pochlubila fotkou s Evou Pavlovou. Na tomto místě se setkaly

13135
Sdílejte

Fotografii zveřejněnou Evou Holubovou zachytili fotografové Tilen Vajt a Pavel Dvořák, kteří jsou také autory dalších populárních snímků z Hradu. Okenní a balkonové fotografie z Hradu jsou v poslední době velmi oblíbené mezi veřejností. Holubová se těmito snímky rovněž pochlubila svým fanouškům.
Nezůstala ale jen u svých fotografíí. Ve své síti sdílela i snímky jiných osobností, které byly na Hradu zachyceny, jako například Petra Pavla nebo Martina Dejdara.

Eva Holubová je známá také svou podporou Petra Pavla, což se jí v minulosti vrátilo jako bumerang v podobě kritiky za její účast na inauguraci a reklamu na Mountfield. Přesto zůstala i nadále jeho podporovatelkou a její účast na různých veřejných akcích vždy vzbuzuje pozornost.

Při poslední inauguraci na Hradu byla Holubová jednou z hlavních postav týmu Petra Pavla. Slavnostního aktu se zúčastnilo mnoho dalších významných hostů, včetně poslance a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše.

Herečky Eva Holubová a Eva Pavlová jsou tak jen jednou z mnoha tváří, které jsou spojeny s Hradem a jeho veřejnými akcemi. Jejich pověstná schopnost navodit pozitivní atmosféru je přínosem pro každou veřejnou událost, na které se objeví.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články