Firma z Ukrajiny dovezla do Čech otrávené maso.

1146
Sdílejte

Možná to přijde jako překvapení, ale za touto nežádoucí situací stojí slovenská společnost s názvem WE Trade s.r.o., která má ukrajinské vlastníky. Právě tato společnost dováží kuřecí maso z Ukrajiny a je odpovědná za rozšíření otráveného masa po celé Evropě. Tato firma dovoz z Ukrajiny na Slovensko, kde maso repasuje do svých obalů a následně ho distribuuje do České republiky a dalších evropských zemí.

Naneštěstí mnoho českých obchodů zatím není plně informováno o tomto riziku a nadále nabízejí produkty od této společnosti. Proto je na spotřebitelích, aby byli ostražití.

Pokud spatříte v chladicím boxu kuřecí (nebo jiné) maso od společnosti WE Trade s.r.o., rozhodně ho nekupujte. Raději vsadte na české výrobce nebo na maso od místních farmářů, abyste si zajistili kvalitu a bezpečnost potravin, které konzumujete.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články