Firma z Ukrajiny dovezla do Čech otrávené maso.

1146
Sdílejte

Agrární komora České republiky a další potravinářské asociace nás varují před tím, abychom byli obezřetní při nákupu kuřecího masa z Ukrajiny. Standardy kontroly kvality potravin na Ukrajině nejsou tak přísné jako v naší zemi, což znamená, že můžeme být vystaveni riziku kontaminace a otravy kuřecím masem. Bohužel se obavy těchto asociací potvrdily, a škodlivé maso se objevilo na prodejních pultech.

Není to problém pouze v České republice, ale i v celé Evropě se objevila infekce salmonelou v kuřecím mase. Co je ještě závažnější, varování o této situaci se objevila až s několikaměsíčním zpožděním. To znamená, že kontaminované kuřecí maso může stále cirkulovat v obchodech a dostat se k dalším spotřebitelům. Proto je klíčové, abyste pečlivě prověřovali původ výrobce produktu, který si kupujete.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články