AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

311
Sdílejte

Policie na místě zadržela údajného útočníka, který byl zpacifikován a okolí uzavřeno. Kulturní dům byl evakuován, ochranka zajistila bezpečnost ostatních členů vlády, uvádí Denník N.Denník N dále uvedl výpovědi dvou svědků, kteří byli poblíž Fica v momentě útoku. „Právě jsem mu šel podávat ruku,“ uvedl starší muž. „Když se ozvaly výstřely, téměř jsem ohluchla,“ řekla žena, která slyšela tři nebo čtyři výstřely.Po zprávě o atentátu byla přerušena schůze slovenského parlamentu. Poslanec za Ficovu stranu Smer, Richard Glück, obvinil opoziční poslance z odpovědnosti za tento čin.Prezidentka Zuzana Čaputová útok na premiéra ostře odsoudila a označila ho za brutální a bezohledný čin. „Jsem šokovaná. Robertu Ficovi přeji hodně sil, aby se z útoku zotavil,“ uvedla prezidentka.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články