Vulgární chování Hanychové bratra. Focením cizích lidí a těmi posměškami pořádně přestřelil

5717
Sdílejte

Nechutné posměšky rozzlobily více fanoušků českého herce. Proto mu brzy zasypali schránku pobouřenými reakcemi. Ani to však Hanychovy bratra v ničem nezastavilo a ještě iv obranné reakci se dále navážel do korpulentní ženy se psem.
„Vy, co mi říkáte, že jsem to přehnal, máte pocit, že ta paní to nepřehnala? Ano, nevím, co se jí v životě mohlo stát, ale to ji neopravňuje, aby jedla psy. Je to jen vtip. Navíc jsem si jistý, že paní by se tomu sama zasmála. Tuční lidé jsou prý veselí,“ nepřestával urážet ty, které takto nic netušíce podrobil veřejné šikaně.

Když už Vincentovi viditelně docházela slova na obhajobu, tak se snažil celou kauzu co nejdříve uzavřít. Rychle se to pokusil svalit na legraci, což mu však u fanoušků vůbec neprošlo. „Ať si každý dělá a vypadá, jak chce. Mně je to úplně jedno. Mám rád všechny lidi na světě, ale pojďme se vys*at na přehnanou korektnost. Humor je očista, ne špína,“ řekl na závěr na svou obranu, čímž však vůbec neuklidnil své příznivce a mnozí zůstali po jeho útocích velmi zklamáni a znechuceni.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články