Velmi SMUTNÁ zpráva: Zemřel oblíbený český moderátor !

1816
Sdílejte

Fanoušci, kteří s oblibou sledují populární českou hudební stanici Šlágr TV, skončili v slzách. Jak se potvrdilo, v pondělí navždy odešel oblíbený moderátor Vratislav měchýře. 67-letá televizní tvář často vystupovala se Zuzanou Bubílková, ale is dalšími. “ Vážení diváci, milí přátelé a kamarádi, s velkou bolestí v srdci vám musíme oznámit, že nás 26. 10. navždy opustil náš kolega, přítel a kamarád Vratislav Měchura, “ napsala televize na sociální síti.

Moderátora a hudebníka před časem zasáhla mrtvice, přičemž jeho stav zkomplikoval i koronavirus, kterým se nakazil. Jeho kolega prozradil, co se stalo: “ Vratko měl na začátku září slabou mrtvici, na čas dokonce přišel o zrak, ale už se z toho dostával. Měl jít ještě na operaci hlavy kvůli sraženině, ale dostal ten nejhorší druh koronavirus a byl v posledních dnech na přístrojích s těžkým zápalem plic. Dokonce ho uvedli do umělého spánku, z něhož ho ještě na chvíli probudili, ale zjistili, že dostal ještě druhou mrtvici a ochrnul na polovinu těla. Bohužel, krátce na to zemřel, „uvedl detaily.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články