Už je to tady ! Žilková se pochlubila velkou novinou své dcery Korduly (17)

16548
Sdílejte

Investice do kvalitních koní se vyplatila, Cordulla po svém loňském debutu skončil dvakrát na velmi slušném 10. a jednou na 19. místě z celkového počtu 50 přihlášených. Její herní výkon se ale stále zlepšuje a aktuálně patří ke špičce. Veronika Žilková se na svém instagramovém profilu pochlubila dobrou zprávou: Kordula s Kornélií vybojovaly krásné druhé místo v kategorii juniorek a páté celkově. Je to skutečně obrovský úspěch, zvláště když vezmeme v úvahu, jak rychle to přišlo od doby, kdy začala soutěžit teprve před rokem.
Kordula jezdí na koni odmala a dnes také s velkým úspěchem závodí:

Jako milující máma ale neprožívá Veronika jen radost z dceřiných úspěchů. Má o ni i obavy. Po skončení závodu v neděli podvečer sdílela herečka  selfie s pravdivým komentářem o rodičovství: „Kdybychom se my rodiče o ty děti tak nebáli, mohl by to být krásný den na koňských závodech…. Kdyby ale ty děti seděly jen u TV nebo po klubech a nic nedělali, báli bychom se o ně víc.“ Žilková si kvůli tomu, aby mohla převážet dceřina koně na její závody, pořídila speciální auto. Musela si kvůli tomu  v autoškole rozšiřovat znalosti, ale je jasné, že Veronika udělá pro své děti cokoli. Bohužel to nelze říci o otci Korduly, politikovi a diplomatovi Martinu Stropnickém. Ten se od rozchodu s Veronikou přestal zajímat i od dceru, ale zdá se, že té se daří stejně.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články