Stále můžete získat milion za starou vkladní knížku. Zjistěte, zda vám výhra neleží doma

241
Sdílejte
Polovinu z nich tvořily dětské vkladní knížky a druhou polovinu výherní vkladní knížky. Nízký zájem o dětské vkladní knížky mohl být způsoben i ne příliš atraktivním úročením – 2 % ročně do zůstatku 250 tisíc Kč, nad tuto hranici úročení klesalo na pouhých 0,01 %. Spořitelna sice nabízela i určité bonusy, jako 500 Kč při dosažení věku 12 let dítěte a 1000 Kč při dosažení 18 let, ale zřejmě to nestačilo k udržení zájmu klientů.Výherní vkladní knížky nebyly úročené vůbec a sloužily pouze k účasti ve slosování o 1 milion korun, které probíhá dvakrát ročně1 . května a 1. listopadu.. Podmínkou účasti je minimální vklad 1000 Kč. Se slosováním bude Česká spořitelna pokračovat i nadále.I když Česká spořitelna končí s nabídkou nových vkladních knížek, majitelé stávajících se nemusí obávat o své vklady. Pokud někdo vlastní i desítky let starou vkladní knížku, o své peníze nepřijde. Vkladní knížky se také často nacházejí v pozůstalostech a v takovém případě se stávají součástí dědictví.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články