Smutná zpráva : Zemřela Hana Brejchová (†77). Se starší sestrou Janou Brejchovou (84) byly rozhádané několik let

845
Sdílejte

Naproti tomu s druhou dcerou, Veronikou, si udržovala blízký vztah.Hana Brejchová byla dlouhá léta blízká přítelkyní Miloše Formana, který byl v minulosti ženatý s její sestrou Janou. Hana platonicky milovala Formana, který jí byl důvěrníkem až do jeho smrti v roce 2018. Tento vztah mohl být jedním z možných důvodů pro jejich odcizení s Janou, ačkoli žádná z nich nikdy veřejně nevysvětlila příčiny jejich roztržky.Hana udržovala přátelství s několika osobnostmi z filmového průmyslu a byla respektována pro svůj přirozený talent a schopnost autenticky ztvárnit naivní postavy, což dokázala ve svém debutovém filmu. Přesto se její kariéra nikdy plně nerozvinula na úroveň, které dosáhla její sestra Jana, jedna z největších hvězd českého filmu.

Úmrtí Hany Brejchové je ztrátou pro českou filmovou komunitu, která si bude pamatovat její přínos českému filmu, zejména skrze její roli v „Láskách jedné plavovlásky“. Její osobní příběh a profesionální osudy reflektují složitosti života ve světle reflektorů a ukazují na bolestivé mezilidské vztahy, které mohou vzniknout i mezi nejbližšími.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články