Smutná zpráva : Denisa (†35) z MasterChefa prohrála těžký boj s rakovinou. Zanechala po sobě dcerku

7637
Sdílejte

Rodina Denisy na sociálních sítích zveřejnila dojemný vzkaz, ve kterém oznámila její úmrtí. Napsali, že Denisa do posledních chvil statečně bojovala, ale její tělo už nemoci nakonec podlehlo. Vyjádřili velkou bolest ze ztráty milované osoby, ale zároveň vyjádřili víru, že Denise je už nyní lépe.Rodina také poděkovala všem fanouškům a přátelům, kteří Denise poslední měsíce dodávali sílu a snažili se jí zpříjemnit nejtěžší chvíle života.

„Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Denisa dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí. Bila se statečně až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe,“ napsala fanouškům Denisina rodina.„Dodávali jste celé naší rodině sílu do každého dalšího dne, byly to pro nás nejhorší chvíle života a hodně těžký boj se zákeřnou a zlou nemocí. Díky vám všem, kteří jste se snažili Denisce ty poslední měsíce a dny zpříjemnit a ulehčit,“ pokračovala rodina, která poděkovala také andělům domácího hospice ze Zahradníkové. I díky nim mohla být Denisa doma do úplného konce.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články