Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

878
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Šárka Krausová prozradila hlavní důvod odchodu ze seriálu Ulice

Štefan Margita (69) poprvé přiznal nový vztah. Tři roky po smrti jeho milované manželky Hany Zagorové

Vyrostl v ghettu, vyhrál reality show VyVolení. Už dlouhou dobu o něm není slyšet. Co dnes dělá Vladko Dobrovodský?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Polsko vyhlásilo stav nejvyšší pohotovosti. Do vzduchu musely také stíhačky

Další články