Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

669
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Zemřel mladý slovenský hokejista Adam Uličný. Zanechal dojemný dopis na rozloučenou

Veronika Žilková prolomila mlčení jak to bylo s jejím rozchodem s Josefem Holomáčem : Rozhodnutí přišlo, když se bála o svůj život

Málo chybělo k neštěstí. Vešel do třídy a chtěl vystřelit po učitelce. Ta ho stačila sama zpacifikovat

Anife Vyskočilová si vysloužila tvrdou kritiku za svůj názor, když se navezla do Fialy a Ukrajinců. Jsou tu na náš úkor

Kaira Hrachovcová promluvila o vztahu s Hynkem Čermákem : Je to jen shoda náhod…tvrdí

Další články