Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

748
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Herečka Sára Donutilová před dvěmi lety při porodu přišla o svého syna Matyáška : Prosba fanouškům bere za srdce

Měli jsme se za socialismu opravdu lépe? Pojďme se podívat, kolik co stálo : Mléko za necelé dvě koruny, pivo za korunu čtyřicet a máslo za deset

Alana (26) odjela do Turecka si nechat opravit zuby za 170 tisíc : Toto je výsledek

A je to konečně venku. Ortel šéfa TV Nova nad Borhyovou

Prokletý dům Heleny Zeťové. Podle místních se v tomto domě před třemi lety odehrálo podobné neštěstí

Další články