Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

965
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Prohrála soud o děti?! Expartner Moniky Absolonové se pochlubil TÍMTO !

Agáta šokuje! Dopita s ní už nebydlí, psychicky je na tom moc špatně!

A je to venku! Hanychová šokuje, opět je zadaná: Dopita to není, kdo to tedy je ?

Smrt novorozence nedaleko Vsetína. Bezvládné tělíčko našli v žumpě

Odporná Výměna manželek šokovala diváky: Takoví lidé by se neměli množit, děti jsou normální orangutani, píší

Další články