Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

697
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Lidé na nemocenské můžou jít na procházku, ale má to svá přísná pravidla. Musíte být v 19:00 doma

Markéta Pekarová Adamová má trápení : V rodném městě se na její rodinu dívají skrz prsty

Proč někteří lidé mají na rameni tuto JIZVU? Pokud ji také máte, měli byste vědět toto…

Češi zuří! Tohle se nedělá. Kaufland udělal strašnou věc. Tam už mě nikdo neuvidí !

Zavřete oči a prstem ukažte na jedno číslo. Podívejte se, co toto číslo prozradí o vaší blízké budoucnosti

Další články