Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

792
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Obrovský strach o zpěvačku: Po snídani náhle zkolabovala !

Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

AKTUÁLNĚ: OBROVSKÁ TRAGÉDIE v Chorvatsku: Při nehodě autobusu na dálnici zemřelo 12 lidí !

Nakonec podlehl! „Tak já už tady nemusím být,“ reagovala na Langmajerovu novou lásku Gondíková

Další články