Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

817
Sdílejte

3.Listy plníme směsí mletého masa a rýže – do každého listu dáme asi 1,5-2 lžíce náplně.

4.Na dno hrnce navrstvíme kysané zelí, uložíme plněné zelné listy jeden vedle druhého, tak, aby nám náplň nevypadla – nezapomeňte dobře zahnout i kraje.

5.Zalijeme vodou a dáme na plamen vařit asi na 10 minut. Potom přikryté necháme ještě v troubě dojít. Není potřeba mnoho času, stačí, aby se uvařilo masíčko.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Tři týdny v Chorvatsku pryč? Ekonom tvrdí, že pomoc Ukrajině bere Čechům dovolenou!

Matka odmítla dítě s Downovým syndromem. Otec ho neopustil a sdílí, jaký je pro něj požehnáním

Adam Choma REPREZENTANT přiznal boj s rakovinou: „Cítím, že umírám,“ říká florbalová hvězda

Volba prezidenta 2028: Pavel drtí konkurenci! Kdo mu může ještě konkurovat?

Utajená pravda o Vladimíru Dlouhém (†52)! Arabela odhalila existenci tajných dvojčat

Další články