Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

965
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

Prohrála soud o děti?! Expartner Moniky Absolonové se pochlubil TÍMTO !

Agáta šokuje! Dopita s ní už nebydlí, psychicky je na tom moc špatně!

A je to venku! Hanychová šokuje, opět je zadaná: Dopita to není, kdo to tedy je ?

Smrt novorozence nedaleko Vsetína. Bezvládné tělíčko našli v žumpě

Odporná Výměna manželek šokovala diváky: Takoví lidé by se neměli množit, děti jsou normální orangutani, píší

Další články