Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

748
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

Herečka Sára Donutilová před dvěmi lety při porodu přišla o svého syna Matyáška : Prosba fanouškům bere za srdce

Měli jsme se za socialismu opravdu lépe? Pojďme se podívat, kolik co stálo : Mléko za necelé dvě koruny, pivo za korunu čtyřicet a máslo za deset

Alana (26) odjela do Turecka si nechat opravit zuby za 170 tisíc : Toto je výsledek

A je to konečně venku. Ortel šéfa TV Nova nad Borhyovou

Prokletý dům Heleny Zeťové. Podle místních se v tomto domě před třemi lety odehrálo podobné neštěstí

Další články