Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

577
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Žena s malým dítětem v náručí si stoupla přímo před projíždějící vlak, neměly šanci přežít

Bývalý hokejista Tomáš Plekanec slaví 43. narozeniny. Spřízněnou duši až na druhý pokus. O to víc si svého štěstí váží

Definitivní konec : Ústavní soud odmítl stížnost Petra Kramného (46), jenž marně usiloval o obnovu řízení

Mimořádně smutná zpráva: ZEMŘELA Jana Šulcová (†76), hvězda S tebou mě baví svět !

Další články