Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

856
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

Přátelé, fanoušci a rodina se loučí s Jiřím Krampolem

Tato žena umírala dlouhých 35 let! Důvodem bylo něco, co měl doma už každý z nás, proto se rozhodli varovat ostatní

Návrat a boj Jany Bouškové: Znovu se učí chodit a Vydra ji neopouští ani na krok

Herec Aleš Háma slaví výročí 24 let: Sdílel fotky a dojemná slova pro manželku

Pekarová Adamová dojala fanoušky: Manžel ji překvapil krásným gestem

Další články