Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

800
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

S kým žije krásná Natálie Holíková aliaz Martina z Ulice: Do svého partnera se zakoukala v době, kdy byla zadaná

Pokud máte některou z těchto chorob, NEJEZTE BANÁNY: Mohou způsobit více škody než užitku!

Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

Marek Eben prozradil, že Jiří Bartoška měl ještě další zdravotní problémy, o kterých lidi ani nevěděli

Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

Další články