Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

669
Sdílejte

Co budeme potřebovat:

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

2.Když máme náplň, připravíme si zelí. Celou hlávku ponoříme do vařící vody na pár vteřin a hned vyndáme. Ze zelí opatrně oddělujeme celé listy, které vložíme do stejné vody a povaříme asi 2 minuty (listy tak krásně změknou a bude se s nimi dobře pracovat).

Kam dál?

Zemřel mladý slovenský hokejista Adam Uličný. Zanechal dojemný dopis na rozloučenou

Veronika Žilková prolomila mlčení jak to bylo s jejím rozchodem s Josefem Holomáčem : Rozhodnutí přišlo, když se bála o svůj život

Málo chybělo k neštěstí. Vešel do třídy a chtěl vystřelit po učitelce. Ta ho stačila sama zpacifikovat

Anife Vyskočilová si vysloužila tvrdou kritiku za svůj názor, když se navezla do Fialy a Ukrajinců. Jsou tu na náš úkor

Kaira Hrachovcová promluvila o vztahu s Hynkem Čermákem : Je to jen shoda náhod…tvrdí

Další články