Po Vondráčkové skončil v NEMOCNICI i její manžel: Helena promluvila … ZÁPLAVA KRVE!

10434
Sdílejte

Česká diva skončila s řadou zhmožděním. A nejen to „Bohužel mám zlomené žebro a jsem pod léky na bolest. Jsem otlučená po celém těle a mám spoustu modřin,“ prozradila sama Helena pro Blesk.cz. Ten nyní přinesl informaci, že Helenin pád si odnesl i její manžel. Populární umělkyni totiž během nešťastného garambolu spadla sklenice s vodou, která se na zemi rozbila.

Pokračování na další straně

A stejně jako ona, skončil v nemocnici i její manžel. „Martin na té vodě uklouzl a zapíchl si střepy do nohy. Teklo z něj krve jako z vola, byla všude. Musel do nemocnice v Příbrami, kde mu střepy vybraly,“ prozradila nyní Helena pro zmiňovaný český portál. Ze zranění se však její manžel zřejmě zotaví dříve, než ona.

Helena se svěřila, že kvůli zlomenému žebru má i další zdravotní komplikace. „Snažím se co nejvíce odpočívat a dát se dohromady. Nemůžu se pořádně nadechnout, mám léky na bolest, ale tu zlomeninu žebra mi nijak nefixovala,“ dala Helena. Zpěvačce i jejímu manželovi přejeme spíše uzdravení a aby byly už brzy opět v plné síle.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články