Po Patrasové se slehla země, slova Felixova kamaráda děsí: Pravda je krutější, než čekáte

1120
Sdílejte

Od té doby různé akce vymetá jen sám Felix, přestože si přitom vždy najde dámskou společnost. No po Dádu jak se země slehla. Když se nedávno Felix zúčastnil oslavy kulaté šedesátky jeho kamarádky, zpěvačky Heidi Janků, ani netušil, proč tam Dáda nepřišla. Felix totiž vůbec nebyl doma, na oslavu šel rovnou z letiště po návratu z Tenerife, kde se s ostatními kolegy zúčastnil oslavy podnikání Zuzany Belohorcové (45) a jejího manžela.

A teď promluvil Felixův kamarád muzikant, ale jeho slova vůbec netěší. „Felix z domu doslova utíká, protože se nechce dívat na to, jak se Dáda upíjí. Je rád, že ho zvou a že on může být s kamarády ve společnosti a bavit se.“ Inu, zřejmě je to celé v jejich rodině začarovaný kruh, ze kterého nevědí, jak se dostat ven.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články