Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

1511
Sdílejte

Šoubyznys mu nechybí
Kvůli dětem také zcela změnil svou profesi, ke které se dostal naprosto náhodou. Když totiž před lety nechal stavět pro svou rodinu nový dům, nebyl spokojen s prací stavbařů a rozhodl se vzít stavbu do svých rukou. Dělníkům dal výpověď a sám jen s pomocí projektového manažera si dům postavil, přičemž zjistil, že to je práce, která ho naplňuje. Jak sám řekl, pomohly k tomu i pochvalné reakce jeho přátel, kteří byli jeho domem nadšeni a brzy po něm chtěli pomoci s vlastními projekty.

David Charvet si založil vlastní společnost s názvem The Jones Builders Group, která se specializuje na výstavbu luxusních domů v Los Angeles a ročně vyprojektuje deset až patnáct nových domů. Svého rozhodnutí odejít ze showbyznysu David nelituje, i když se mu dříve občas zacnělo. „Dnes je moje práce sloužit lidem. Už nejsem hvězda,“ dodal bývalý herec, který i po padesátce vypadá přitažlivě a je v super kondičce. Kdoví, možná se jednou k herectví přece jen vrátí…

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články