Optický test: Potrénujte své oči a najděte mezi auty autobus do 30 sekund.Pakliže to zvládnete, můžeme vám jen pogratulovat, jste skuteční géniové

23266
Sdílejte

Výsledek optického testu

Už víte výsledek? A zvládli to v časovém limitu třiceti vteřin? Pak gratulujeme. Jste velice dobří. Pokud se vám test s auty líbí, můžete jej dát k vyzkoušení i svým přátelům, či známým a pro zajímavost jim zkrátit časový limit na deset minut. A když se vám na obrázku autobus nepodařilo najít, nevěšte hlavu.

V příštím testu třeba uspějete lépe než jiní. A zde je výsledek: autobus naleznete ve čtvrté řadě seshora a v pátém sloupci z pravé strany.

Trénujte svou paměť

Obecně je známé, že mozek je zapotřebí pravidelně trénovat. Pakliže jeho funkce nejsou tak často využívány, můžete mít problémy s častou zapomnětlivostí, nebo se také budete hůře učit nové vědomosti. K tréninku mentálních funkcí postačí čas od času přečíst například nějakou dobrou knihu, nebo vyluštit křížovku, rébus, či hlavolam. Pustit se samozřejmě můžete i do jakéhokoliv kurzu, třeba i jazykového.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články