Nemáte doma toto skleněné nádobí po babičce? Pokud ano, tak jste vyhráli JACKPOT! Spočítejte si, kolik stojí to vaše

4284
Sdílejte

Zkuste odhalit padělky
Stejně jako u mnoha jiných cenností, i z nich byly vyrobeny různé padělky. Přesto je originál u tohoto pokrmu snadno rozpoznatelný. Jednotlivé nádobí by měla být ve srovnání s normálním nádobí poměrně těžké. Nejvíce vypovídající je, když na parabolu posvítíte baterkou. Když na keramiku posvítíte světlem, křišťálový vzor by vám měl dát duhu na keramice. Pokud ne, může se jednat o neoriginální dílo.

Nádobí prodávané v aukci
Polské nádobí k nezaplacení s motivy křišťálu, jakoby z křišťálu, najdete na různých aukčních portálech. Na těchto stránkách se nejčastěji prodávají tyto cennosti. Určitý vliv na vzestup hodnoty jednotlivých děl mají i aukce. Nezbývá tedy než popřemýšlet, zda se někde nepovalují podobné keramické střepy. Možná ve svém domě najdete něco velmi cenného.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články