Našla bohatého staršího milence? Co Ivana Gottová prozradila?

24385
Sdílejte

A na Ivanku to bylo příliš. Nejenže musí každý den zvládat naplánovaný koncert, nový film a další povinnosti, které slíbila zvládnout, aby se fanoušci jejího manžela mohli důstojně a naposledy rozloučit se svým idolem, teď jí Dominika naložila velké závaží na její bedra. Navíc se jí prý stále častěji ozývají její odpůrci, kteří tvrdí, že připravila nejstarší dceru o majetek. To ovšem není pravda. Pokud jde o Gottovo dědictví, bylo o něm rozhodnuto dlouho před jeho smrtí. Ivaně proto nelze vyčítat, že si chtěla vzít Betramku a další movitý a nemovitý majetek.

Vztah Dominiky a Ivany se vyostřuje. Dojde to tak daleko, že vdova nemůže svou nevlastní dceru vystát a rozhodne se s ní bojovat. Zatím jí však uniká smysl. Zatím prý jen pozval Dominiku před Vánocemi na kávu. Chtěl jí všechno říct a zeptat se jí, jaký bude jeho další krok. Ivana očekává jen to nejhorší. Dominika ji vyrazila dech tím, že se ze schůzky omluvila a to proto, že se tou dobou školí na barmanku a nemůže si dovolit kurz vynechat. Ivana to označila za mediální kalkul. Znovu ji prý pozve na schůzku, až se uklidní celý humbuk kolem její osoby.

Ivana se k tomuto obvinění zatím nevyjádřila, ale je pravděpodobné, že se k této informaci vůbec nevyjádří. Dominika však bude pokračovat ve svém tažení proti Ivaně. Údajně tvrdí, že její nový milenec je starý přítel Karla Gotta, s nímž se tajně seznámila před jeho smrtí. Údajně jde také o staršího a bohatšího muže, kterého si Ivana údajně vybrala záměrně, protože si může dovolit veškerý luxus a dopřát jí vše, co si zamane, ale to je buď spekulace, nebo čirá fikce. Když Ivana zjistila, co o ní zase říkají, jen se utvrdila v tom, že je načase postavit se Dominici v tváří tvář.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články