Našla bohatého staršího milence? Co Ivana Gottová prozradila?

24385
Sdílejte

Co se vše stalo? Kvůli propuknutí korona viru bylo zrušeno několik vzpomínkových koncertů, které Ivanka připravila pro své milované a věrné fanoušky na konci loňského roku. Zrušena byla také podzimní premiéra dokumentu o Karlu Gottovi, na kterém se měla podílet jeho manželka. Přála si a chtěla, aby všechno bylo dokonalé, ale místo toho měla oči jen pro pláč. A co hůř, do toho všeho přišel šok v podobě knihy, kterou bez jejího vědomí vydala Dominika Gottová a která vypráví o jejím vztahu s otcem. Byl to pro ni šok. Nechtěla, aby někdo bez jejího vědomí zveřejňoval informace o jejím manželovi.

I když byl otec Karel naživu, téměř s ní nekomunikovala. Žila s manželem ve Finsku a o dění v České republice se příliš nezajímala. Po jeho smrti se však rozhodla být velmi aktivní v médiích. Poskytovala jeden rozhovor za druhým, a když mluvila o své nevlastní matce Ivaně, nebrala si servítky. O několik měsíců později se ukázalo, že je duševně nemocná. Není však divu, že se rozvedla s manželem, který sám trpí duševní poruchou, přišla o práci a nakonec se koncem loňského roku pokusila o sebevraždu.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články