Jiřímu Krampolovi končí život, na který byl zvyklý : Zradilo ho zdraví, potřebuje nepřetržitou péči

2063
Sdílejte

Krampol, jenž se narodil 11. července 1938, je veřejnosti dobře známý díky svým rolím ve filmech a televizních seriálech, stejně jako pro svůj charakteristický hlas, který poskytl mnoha postavám v dabingu. V poslední době však bojuje s chronickými problémy s průduškami, které ho trápí již od dětství. Jeho zdravotní stav se zhoršil, což vedlo k opakovaným hospitalizacím. V červnu tohoto roku byl například přijat na JIP po akutních problémech s dýcháním, kdy musel být napojen na infuze. Jeho manažer, fotograf Miloš Schmiedberger, pro média uvedl, že Krampol stále doufá v návrat domů a snaží se udržet optimistický postoj. I přes doporučení kardiologa Rudolfa Špačka k více odpočinku, Krampol stále cítí potřebu být mezi lidmi a nevyhýbá se práci, což dokazuje jeho energie a touha žít naplno i v pokročilém věku.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články