Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3692
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

TOHLE je opravdu nechutné: Mladá maminka přiznala, co dělala v těhotenství a ženy jsou z ní zděšené!

Malá holčička kvůli své nemoci nemohla s ostatními spolužáky na výlet. Oddaná učitelka se však rozhodla dívku nést, aby o žádný výlet nepřišla

Žena slaví 100té narozeniny, zatímco její pravnučka slaví své první!

Linda Rybová promluvila o svých vztahových problémech s Davidem Prachařem. Máme krizi…

Další signál?! Brzobohatého manželka dává výpověď v práci, otevřeně přiznává, zda je to kvůli TĚHOTENSTVÍ!

Další články