Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3764
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

S kým žije krásná Natálie Holíková aliaz Martina z Ulice: Do svého partnera se zakoukala v době, kdy byla zadaná

Pokud máte některou z těchto chorob, NEJEZTE BANÁNY: Mohou způsobit více škody než užitku!

Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

Marek Eben prozradil, že Jiří Bartoška měl ještě další zdravotní problémy, o kterých lidi ani nevěděli

Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

Další články