Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3911
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Polsko vyhlásilo stav nejvyšší pohotovosti. Do vzduchu musely také stíhačky

Šokující přiznání o sebevraždě Karla Heřmánka : Volal o pomoc před smrtí, tvrdí jeho blízký kamarád

Čeho je moc, toho je příliš: Přestaňte šířit nenávistné a lživé zprávy o Ukrajině a uvědomte si důsledky svého chování, udeřila Eva Pavlová

S tímhle šlápla Ulice hodně vedle: Diváci reagují na stále trapnější a citlivější rozhovor na toaletách

Další články