Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3730
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

Obrovský strach o zpěvačku: Po snídani náhle zkolabovala !

Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

AKTUÁLNĚ: OBROVSKÁ TRAGÉDIE v Chorvatsku: Při nehodě autobusu na dálnici zemřelo 12 lidí !

Nakonec podlehl! „Tak já už tady nemusím být,“ reagovala na Langmajerovu novou lásku Gondíková

Další články