Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3613
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

Situace Dominiky Gottové je kritická, žebrá o peníze : Nevím, z čeho budeme žít, kňourá po pádu Tima

Petr Kramný, odsouzený za vraždu své manželky a dcery v Egypatě v roce 2013, podal stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva. Odpykává si 28 let

Anička Slováčková prožila další těžké chvíle. Teď si užívá návrat z nemocnice : Konečně přišlo slunce…oplývá optimismem

Dnes zná jméno a tvář Víta Rakušana každý, ale s kým teď žije ? Manželka Marie kvůli svému muži obětovala na čas kariéru

S kým teď žije pohledná blondýnka Lucie Borhyová : Zasnoubená byla třikrát, nyní je jejím partnerem o 9 let mladší právník

Další články