Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3278
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Žena s malým dítětem v náručí si stoupla přímo před projíždějící vlak, neměly šanci přežít

Bývalý hokejista Tomáš Plekanec slaví 43. narozeniny. Spřízněnou duši až na druhý pokus. O to víc si svého štěstí váží

Definitivní konec : Ústavní soud odmítl stížnost Petra Kramného (46), jenž marně usiloval o obnovu řízení

Mimořádně smutná zpráva: ZEMŘELA Jana Šulcová (†76), hvězda S tebou mě baví svět !

Další články