Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3563
Sdílejte

Těsto přendáme na pomoučený pracovní desku a rozdělíme na 8 bochníků. Následně rozdělíme na menší bochníky, z nichž uděláme 3-4 menší bochníky.

Každý bochník rozválíme do kruhu. Tvořítkem nebo nožem provedeme zářezy ve vrchní polovině cesta. Na spodní stranu dáme nádivku. Jablka pomocí lžíce zbavíme šťávy, aby nám netekla při pečení.

Srolujeme, přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

Žloutky rozmícháme s mlékem, rozšleháme a potřeme rohlíky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů a pečeme 20-25 minut do zlatova.

 

Kam dál?

Lidé na nemocenské můžou jít na procházku, ale má to svá přísná pravidla. Musíte být v 19:00 doma

Markéta Pekarová Adamová má trápení : V rodném městě se na její rodinu dívají skrz prsty

Proč někteří lidé mají na rameni tuto JIZVU? Pokud ji také máte, měli byste vědět toto…

Češi zuří! Tohle se nedělá. Kaufland udělal strašnou věc. Tam už mě nikdo neuvidí !

Zavřete oči a prstem ukažte na jedno číslo. Podívejte se, co toto číslo prozradí o vaší blízké budoucnosti

Další články