Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3806
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Tři týdny v Chorvatsku pryč? Ekonom tvrdí, že pomoc Ukrajině bere Čechům dovolenou!

Matka odmítla dítě s Downovým syndromem. Otec ho neopustil a sdílí, jaký je pro něj požehnáním

Adam Choma REPREZENTANT přiznal boj s rakovinou: „Cítím, že umírám,“ říká florbalová hvězda

Volba prezidenta 2028: Pavel drtí konkurenci! Kdo mu může ještě konkurovat?

Utajená pravda o Vladimíru Dlouhém (†52)! Arabela odhalila existenci tajných dvojčat

Další články