Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3911
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Polsko vyhlásilo stav nejvyšší pohotovosti. Do vzduchu musely také stíhačky

Šokující přiznání o sebevraždě Karla Heřmánka : Volal o pomoc před smrtí, tvrdí jeho blízký kamarád

Čeho je moc, toho je příliš: Přestaňte šířit nenávistné a lživé zprávy o Ukrajině a uvědomte si důsledky svého chování, udeřila Eva Pavlová

S tímhle šlápla Ulice hodně vedle: Diváci reagují na stále trapnější a citlivější rozhovor na toaletách

Další články