Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3764
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

Dosud největší studie o mamografii zjistila, že jsou zcela zbytečné a navíc nebezpečné

Jako děti jsme ho znali všichni: Toto je důvod, proč byste dětský olej neměli pustit z ruky ani dnes!

Babiš ztratil zábrany : Rodičovská pro Ukrajinky ! Místo, aby podpořili české ženy, aby měly děti tady doma, chtějí motivovat cizinky, aby zůstaly a rodily

Čeká nás prudké ochlazení během pouhých 24 hodin. Norská předpověď pro Česko nevěstí nic dobrého

Další články