Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3949
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Atentát v Utahu. Po střelbě na Univerzitě zemřel jeden z nejvlivnějších hlasů Trumpova hnutí Charlie Kirk

Šárka Krausová prozradila hlavní důvod odchodu ze seriálu Ulice

Štefan Margita (69) poprvé přiznal nový vztah. Tři roky po smrti jeho milované manželky Hany Zagorové

Vyrostl v ghettu, vyhrál reality show VyVolení. Už dlouhou dobu o něm není slyšet. Co dnes dělá Vladko Dobrovodský?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Další články