Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3867
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Tato žena umírala dlouhých 35 let! Důvodem bylo něco, co měl doma už každý z nás, proto se rozhodli varovat ostatní

Návrat a boj Jany Bouškové: Znovu se učí chodit a Vydra ji neopouští ani na krok

Herec Aleš Háma slaví výročí 24 let: Sdílel fotky a dojemná slova pro manželku

Pekarová Adamová dojala fanoušky: Manžel ji překvapil krásným gestem

Eva Pavlová zazářila v Rakousku: Sama bez prezidenta a v outfitu, který všechny mile překvapil!

Další články