Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !

3560
Sdílejte

Výborný recept,který se rozhodně vyplatí vyzkoušet. Rohlíčky jsou velmi jemné, měkoučké a pokud máte právě teď doma jablka na zbyt, určitě je to nejlepší způsob, jak je využít. Nám chutnaly is povidlové, makovou a ořechovou nádivkou.

Na měření ingrediencí použijeme hrnek o objemu 200 ml.

Potřebujeme:

2 hrnky hladké mouky

2 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek vlažného mléka

125 g rozpuštěného másla

Citronová kůra z 1 citronu

1 kostka (čerstvé) droždí

2 lžičky soli

3 lžíce cukr krystalový

3 vejce

200 ml zakysaná smetana

Kam dál?

Lidé na nemocenské můžou jít na procházku, ale má to svá přísná pravidla. Musíte být v 19:00 doma

Markéta Pekarová Adamová má trápení : V rodném městě se na její rodinu dívají skrz prsty

Proč někteří lidé mají na rameni tuto JIZVU? Pokud ji také máte, měli byste vědět toto…

Češi zuří! Tohle se nedělá. Kaufland udělal strašnou věc. Tam už mě nikdo neuvidí !

Zavřete oči a prstem ukažte na jedno číslo. Podívejte se, co toto číslo prozradí o vaší blízké budoucnosti

Další články