Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

745
Sdílejte

Postup:

Příprava těsta:

    • Rozmrazte listové těsto podle pokynů na obalu. Rozválejte na pomoučněném povrchu na tloušťku přibližně 5 mm. Těsto vložte do vymazané a moukou vysypané formy, propíchejte vidličkou a pečte v předehřáté troubě na 200 °C asi 15 minut, nebo dokud není zlatavě křupavé. Nechte vychladnout.Příprava krémové náplně:
      • V kastrůlku přiveďte k varu 400 ml mléka s vanilkovým luskem rozříznutým podélně (nebo vanilkový extrakt).
      • Ve směsi žloutků, cukru a kukuřičného škrobu rozmíchejte zbytek mléka, až vznikne hladká směs. Tuto směs pomalu a za stálého míchání přilévejte do horkého mléka. Vařte na mírném ohni, dokud směs nezhoustne.
      • Krém odstavte z ohně, odstraňte vanilkový lusk a nechte mírně vychladnout. Poté krém promíchejte do hladka a nechte úplně vychladnout. Smíchejte s ušlehanou smetanou a rozetřete na vychladlé těsto.

Kam dál?

Lidé na nemocenské můžou jít na procházku, ale má to svá přísná pravidla. Musíte být v 19:00 doma

Markéta Pekarová Adamová má trápení : V rodném městě se na její rodinu dívají skrz prsty

Proč někteří lidé mají na rameni tuto JIZVU? Pokud ji také máte, měli byste vědět toto…

Češi zuří! Tohle se nedělá. Kaufland udělal strašnou věc. Tam už mě nikdo neuvidí !

Zavřete oči a prstem ukažte na jedno číslo. Podívejte se, co toto číslo prozradí o vaší blízké budoucnosti

Další články