Dopita to s Hanychovou myslí vážně ! Zásnuby, svatba a možná i miminko!

870
Sdílejte
Po měsíci od předpovědi slavné kartářky Sonii Humlové o Agatě Hanychové (38) a jejím budoucím vztahu, kdy předpověděla slavného a bohatého sportovce, nyní navázala na vztah s Mirkem Dopitou (39). Vzhledem k tomu, že není slavným sportovcem, ani bohatým, neměl by být ještě tím pravým, ale věštkyně se rychle přizpůsobila nové situaci. Nový pár a jejich budoucnost vidí pozitivně v kartách a nevyloučila ani jejich sňatek nebo další dítě. Tak snad to pro ně dobře dopadne a Agáta se konečně usadí a bude spokojená.

„Agáta a Mirko našli štěstí, které hledala od jejich rozchodu. Když se podíváme na muže, kteří mohou být v jejím životě považováni za fatální, tedy na pana Dopitu, Prachaře a Soukupa, všichni mají podobné znaky a atributy. Na kartách vidím, že Agáta i Mirek považují svůj rozchod za chybu, ale v té době byli oba mladí a nedokázali se se situací jinak vyrovnat. Je fajn, že se k sobě vrátili a mohou obnovit svou lásku ve chvíli, kdy jsou oba rozumnější a budou se v určitých situacích chovat jinak než předtím,“ řekla, ale jako by jen opakovala to, co ti dva zmínili na Hanychově novém profilu rodiny Agáty.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články