Dominika Gottová odhalila fotografii syna Karla Gotta. Kdo je prý matka?

1801
Sdílejte

Dominika se však opět vrátila na nějakou dobu do Česka a hned nadělala pořádný rozruch. Tvrdí totiž, že její slavný otec neměl pouze dcery, ale i syna! “Národ si zaslouží pravdu o tom, že můj otec měl skutečně i syna. Pokud jde o mě samotnou, tato informace mě velmi těší. Vždycky jsem chtěla mít bratra, “řekla Dominika.

I když se o nemanželském synovi maestra a jeho milenky Alice Kovácsová šeptalo dlouhá léta, nikdo informaci nikdy nepotvrdil. Po jeho smrti však Alenka, která žije s hudebníkem Ondřejem Havelka, poznamenala, že tato informace nikomu nepomůže. Dominika má však více než jasno.

„Můj otec měl vytouženého syna. A to se ženou, která byla jeho celoživotní múzou. Poskytovala mu to, co jinde nedostával. Nyní se rozhodla odejít za svým synem na Kanárské ostrovy, kde jsou mimo dohled veřejnosti. Já vím, koho jde. Dotyčný chlapec je však nezletilý a velmi se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky. Získala jsem informace od dvou důležitých osob ze života mého otce, které mi potvrdili, že bratra máme, „řekla rozhodně Dominika.

Alica má přitom dvě děti, dceru Rozálii (23) a syna Attily (11), který má být utajovaným synem Gotta († 80). České média však hovoří také o jménu Hugo. Kde je tedy pravda, nyní neznámo. Jisté však je, že Dominika vytáhla tuto informaci v době, kdy vydává svou knihu o životě se slavným otcem. Samotná vdova Ivana Gottová přes svou mluvčí na tvrzení Dominiky reagovat nechtěla.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články