Chýlková předvedla luxus na tanečních trénincích: O hrůze svého nevlastního syna ale mlčí

2364
Sdílejte

Krausův syn Adam (41) se věnuje herectví a syna má s bývalou modelkou Nikol Enevou (39). V době jejího těhotenství ji však měl podvádět, a když bylo jejich synovi něco málo přes rok, rozešli se. Dnes je Oliverovi již 9letý chlapec a saze bouchly jeho matce Nikol! Poskytla rozhovor časopisu, ve kterém popsala peklo s otcem svého syna a jeho prominentními rodiči. Bývalá modelka má střídavou péči se svým bývalým partnerem. “Mrzí mě, že jsem kdysi soudu neukázala, jaký je Adam člověk. Měla jsem proti němu dost důkazů, ale nechala jsem se zastrašit. Vyhrožoval mi, že mi zničí život svým vlivným otcem. Ale Adam mi zničil život a dál ho ničí bez tátovy pomoci,” říká Nikol.

Eneva také mluvila o známém moderátorovi. “S Janem Krausem jsme se nikdy neměli rádi. Je to člověk, který dává sebe na první místo. Adam s ním má také velmi komplikovaný vztah, tohle všechno mi vyprávěl a jeho dětství rozhodně nebylo růžové. Také moje dcera byla při rodinných sešlostech vždy schovaná pod stolem, protože se ho bála. Stačilo, aby slyšela jeho hlas v televizi a po letech utekla,” řekla Krausova bývalá nevěsta.

Kam dál?

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Hvězda seriálu Doktor z hor vypadá pořád fantasticky! Podívejte se na to, jak vypadá dnes v 53 letech!

Další články