Bílé květy a slzy smutku. Poslední rozloučení s operní zpěvačkou Patricií Burda Janečkovou: Fronta lidí před kostelem nebrala konce

2349
Sdílejte

Tklivá melodie ještě více prohlubovala ponurou atmosféru, beznaděj a smutek všech, kteří měli k Patricii Burda Janečkové z jakéhokoli důvodu blízko. Dříve než promluvil farář Vítězslav Farehulka, hluboce si povzdechl. „Milí známí, blízcí, Patrícia, rodina, Vlastík. Loučíme se s neobyčejnou ženou, Patricí Burda Janečkovou,“ promluvil se zúčastněným a pokračoval slovy z nichž je zřejmé, že Patricia věděla, že čas její smrti se blíží.

„Patricia si přála, aby na úvod zněla melodie z filmu Babička. Je to scéna, kdy babička s Barunkou a dětmi přicházejí na zámek, aby se setkali s paní kněžnou. Pro Barunku to byl obrovský zážitek. Nikdy nic v životě takového neviděla. Moji milí, věřím, že něco podobného nyní prožívá Patricia. Věřím, že je nyní naplněna úžasem nad boží nádherou a její srdce je naplněno vděčností,“ vyjevil farář naděje.

Dříve než Patrícia Burda Janečková opustila pozemský svět, rozloučila se písní s názvem Osvobozená. „Toužím navléknout peří a plát kam lidé nemůžou,“ přednesla své přání andělským hlasem.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články