Anna (†38) zemřela během túry: Smrtící pád před očima dětí! Srdcervoucí zpověď partnera Petra

34700
Sdílejte

„Myslím, že to byl osud. Je jedno, kde je člověk, jednou svíčka dohoří a jeho pouť tu skončí,“ řekl a utřel si slzu. Děti teď budou vyrůstat bez maminky, která by pro ně snesla také modré z nebe. Peter se chce postarat o tři sourozence nejlépe, jak umí. „Chci se postarat o všechny, i když dvě nejsou moje. Rád bych si je nechal, jsou na sebe zvyklé. Bude to těžké, ale věřím, že to nějak zvládneme,“ uzavřel Peter, který připravuje poslední rozloučení s milovanou partnerkou.

Náročná Zbojnická stezka

Nachází se v Soutěskách ve Vrátné dolině a jde o trasu ideální pro hledače krásných výhledů, strmých, klikatých cestiček v horách, plných překvapení. Nejedná se o lehkou trasu. Je velmi strmá. Pohyb po ní však usnadňují uměle vytvořené schůdky a množství zajišťovacích ocelových pomůcek v podobě hromosvodových drátů.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články