Anička Slováčková promluvila po první chemoterapii! Její bývalý přítel se podělil o to, co Anička potřebuje teď nejvíce !

562
Sdílejte
Zprávu o tom, že se Aničce Slováčkové po několika letech vrátila rakovina, ale tentokrát ne v prsu, ale seděla na plicích, přijali samozřejmě nejhůře její nejbližší. Zatímco matka Dagmar Patrasová zůstala beze slov, hluboce zasažena strachem o svou milovanou dceru, její otec Felix Slováček promluvil. “Cítím se naštvaný. Ale zároveň se také bojím. A myslím, že budeme potřebovat hodně, hodně, hodně štěstí,” řekl hudebník a dodal, že stále neví, jak reagovat a přiznal i slzy. “Ale zase se klepu, protože vím, že musím začít pracovat a starat se o to, jak té dívce pomoci,” tvrdil odhodlaný hudebník.
Hned druhý den po oznámení Aničkou, že má rakovinu plic, podstoupila první dávku chemoterapie. Na svém instagramovém profilu se pak ukázala v posteli se svým věrnou fdenkou Jindřiškou, aby všem příznivcům poděkovala za podporu. “Je to neskutečné. Strašně mě to dojímá a nevím, co na to říct. Takže nejlepší je jen poděkovat,” řekla Anička s pokorou sobě vlastní. “Zkusíme to. My všichni, kteří nyní procházíme cestou osudu, to zvládneme,” dodala. Ona sama však již preventivně přistoupila k výraznému zkrácení vlasů, aby nevypadávaly v chomáčích, jak se svěřila.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články