Zoufalý Slováček o rakovině své dcery: Je to hrozné jak jí nemoc ničí, je to horší než všichni čekali!

54215
Sdílejte
Dříve rozhádaný pár, kolem kterého se stále vznášely skandály, se dal dohromady a snaží se svou dceru co nejvíce podpořit. Jak potvrdil Felix Slováček jumiór, Dada dokonce bojovala se svými démony a přestala pít.
Aničin otec Felix Slováček zoufá nad nemocí své dcery. Jeho dcera před časem překonala rakovinu prsu a nyní se potýká s rakovinou plic. Se slzami v očích mluvil Slováček o tom, co teď prožívá. „Asi to začalo nějakou metastázi, když se to takhle přestěhovalo. Je to na h*vno! Co vám mám říct… Pro mě jako pro otce je naprosto hrozné, že je moje holčička vážně nemocná, a i když se budu snažit sebevíc, nedokážu jí nijak pomoci,“ přiznal nešťastný otec.
O návratu nemoci své dcery věděl Slováček od začátku. „Byl jsem s Aničkou na prvním rentgenu. Protože kašlala, vzal jsem ji k paní profesorce Čermákové a ta hned na první fotce poznala, že je problém. Poslali jí na další vyšetření, tak jsem šel s ní. Prožíval jsem to s Aničkou, když to všechno vypuklo. Nakonec přišla a řekla: ‚Tati, už je to tam zase,'“ přiznala smutně.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články