Zkažená dovolená Nikol Leitgeb: Zaplatila si luxus s bazénem, vyfasovala šerednou cementárnu

317
Sdílejte

I přes svou charitativní činnost si ale uvědomuje, jak je důležité dopřát si zasloužený odpočinek. Proto se společně se svou rodinou – manželem a dvěma dětmi – vydala na dovolenou na Kanárské ostrovy.Nikol si na Bookingu našla podle svých slov „boží ubytování“ – luxusní vilu s vlastním bazénem hned u oceánu. Po příjezdu na místo je ale čekalo velké zklamání. Ukázalo se totiž, že hned vedle pronajatého domu se nachází cementárna, která nejenže kazí výhled, ale navíc celý den vydává nepříjemný hluk.Sympatická blondýnka to ale nevzdala a nenechala si tím pokazit dovolenou. Ještě ten samý večer sehnala náhradní ubytování a s rodinou se přestěhovala jinam. Přesun naštěstí proběhl bez problémů a Leitgebovi si tak nakonec zaslouženou relaxaci u moře užili.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články