Žena vyhodila z hořícího bytu ve třetím patře malé dítě, chytili jej kolemjdoucí

632
Sdílejte

Stalo se to 7. března a celou událost zachytily kamery, jejichž záběry následně zveřejnila agentura AP.Na videu je patrné, jak se z okna bytu valí hustý dým. Matka s dítětem v náručí stojí u okna, zjevně odříznuta od únikové cesty. Není jasné, co přesně bylo příčinou požáru ani proč žena nemohla s dítětem včas uniknout.V zoufalé snaze zachránit život svého dítěte se matka rozhodla pro extrémní řešení – vyhodit miminko z okna. Naštěstí se pod okny shromáždilo několik kolemjdoucích, kteří si uvědomili vážnost situace. Rychle zorganizovali provizorní záchrannou akci. Rozprostřeli na ulici deku a připravili se dítě zachytit.Žena, nemaje jinou možnost, skutečně své dítě z okna vyhodila. Zachránci naštěstí dítě bezpečně chytili do připravené deky. O chvíli později se z bytu dostala i sama matka, která okamžitě běžela za svým dítětem, aby se ujistila, že je v pořádku.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články