Výtržnictví Oldřicha Kaisera: Přicucl se na záda policisty a tvrdil, že je klíště

2915
Sdílejte

Před časem si pracovní cestu na Moravu zpříjemnil návštěvou nevěstince. Do médií dokonce tehdy pronikly záběry nahého herce ve společnosti dvou prostitutek. „Nebyl agresivní. Spíše veselý. Čím více se hosté bavili, tím byl pan Kaiser vstřícnější,“ okomentoval návštěvu prominenta svědek zátahu.

Kaiserův alkoholismus se snažili všude pro jeho velký talent a popularitu dlouho tolerovat, nakonec ho postupně vyrazili ze čtyř divadel. Vystřídal také čtyři pobyty v protialkoholických léčebnách, ale až dnes po boku Dáše Vokaté se zdá, že má svůj život pod kontrolou.

Jistý čas s koštětem lidstva bojovala i jeho dcera Karolína, která se narodila v manželství s Nadí Konvalinkovou. S pitím začala podstatně dříve než její otec. Pro alkohol ji vyhodili ze školy těsně před maturitami. Po rodičích zdědila i herecké nadání. Když její otec vybavil malou roli v pohádce Řachanda, na dohodnuté natáčení nepřišla. Po protialkoholním léčení se lihovin již nedotkla a v současnosti se snaží prosadit jako herečka.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články