Víte, jak si správně utřít zadek? Banální chybu možná děláte i vy: Může vás to stát hodně!

17882
Sdílejte

Pro ženy je typické utírání zepředu dozadu, píše deník Daily Mail. Snaží se tím zabránit tomu, aby se fekální bakterie dostaly do močové roury. Jedná se o jeden z nejefektivnějších způsobů, jak se vyhnout zánětu močových cest . Tento problém postihuje téměř výlučně ženy, neboť ženská močová trouba je podstatně kratší než ta mužská. Přestože muži se nemusí obávat zánětu močových cest v důsledku nesprávného utírání, je důležité zachovat hygienické standardy v zájmu minimalizace šíření škodlivých bakterií .

7 kousků toaletního papíru představuje dostatečné množství pro průměrného člověka . Někteří uživatelé internetu namítají, že používají 10 až 12 kousků. Experti doporučují pevný a zároveň jemný toaletní papír. Silné a tvrdé utírání může způsobit podráždění.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články