Velký smutek Patricie Pagáčové! Herečka skončila v slzách!

43586
Sdílejte

V životě každého z nás se občas objeví dny, kdy věci nejdou podle plánů, a i někdo tak energický a optimistický jako Patricie může pocítit smutek. „Je ok, občas nebejt ok… pustit slzu… nemít svůj den… všichni to tak máme, nikdo nemůže bejt sluníčkovej 24/7,“ sdílela herečka na svém sociálním profilu společně s fotografií, která zobrazovala její uplakanou tvář.V dnešní době, kdy sociální sítě hrají v našich životech významnou roli, může být snadné se nechat strhnout zdánlivě dokonalými životy ostatních. Patricie se rozhodla otevřeně promluvit o tom, jak moc mohou sociální sítě ovlivňovat naši psychiku a zdůraznila, že je důležité žít život podle vlastních představ, a ne se srovnávat s ostatními. „Žijte svoje životy podle sebe, tak jak chcete, a jak si přejete,“ vzkázala herečka svým sledujícím, připomínajíc svým slovům, že i sousedova tráva, která se může zdát zelenější, může skrývat své vlastní problémy.Tato otevřenost a upřímnost vzbudila mezi fanoušky a kolegy z oboru mnoho podpory. Zpěvačka Monika Bagárová i herečka Anežka Rusevová vyjádřily svou solidaritu a poděkovaly Patricii za sdílení tak důležitého připomenutí, že je naprosto v pořádku mít občas špatný den.Patricie svůj příspěvek zakončila ujištěním, že se nic vážného neděje, a že šlo jen o jeden z těch dnů, kdy se vše zdá být proti nám. „P.S. Nic vážnýho se neděje, jen byl nějakej na ho*o den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas bejt i smutnej,“ napsala herečka.Patriciin příběh připomíná, že i ti, kteří se navenek jeví jako neustále šťastní a spokojení, mohou mít špatné dny.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články