Skutečná pravda o svatbě Gotta a Ivany: Teprve po jeho smrti vyplulo na povrch tajemství

29844
Sdílejte

Nedávno uplynulo rovných 15 let od svatby Karla Gotta a jeho Ivany, která se konala v Las Vegas. „Tu svatbu jsme skutečně neplánovali a rozhodli jsme se až přímo v Las Vegas. A jestli jsem tím někoho zklamal? Věřím, že ne,“ řekl v roce 2008 po návratu z města hazardu Gott a přítomným fotografům oba s Ivanou hrdě ukazovali svatební prstýnky.

Jenže až po smrti Karla Gotta vyplula skutečná pravda o jejich svatbě. Celé to bylo trochu jinak, než tvrdil „Božský Kája“. V autobiografické knize Má cesta za štěstím Karel Gott prozradil, že ve skutečnosti byla svatba plánována, protože už měl i předem vybraného svědka: „Chtěl jsem, aby mi svědčil Láďa Štaidl, ale nemohl s námi odletět, protože právě probíhal soud o opatrovnictví jeho syna Artura, který vedl s Ivetou,“ vysvětlil Gott. V době svatby už byla na světě jejich starší dcera Charlotte a za pár měsíců po svatbě přišla na svět jejich druhorozená dcera Nelly. Ivana a Karel byli spolu dvacet let, z toho jedenáct přežili v manželství.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články