Silná káva! Hanychová veřejně nazvala Verešovou ku***u: Důvod, proč se mají plné zuby

147
Sdílejte

Od Hanychové to však schytala i slovenská modelka Andrea Verešová (42). Agáta je mimořádně aktivní na Instagramu, jako influencerka tam nasbírala již 290 tisíc sledujících. Nejednou pro ně vysílá živá videa i ve společnosti svého nového přítele Soukupa a odpovídají na zvědavé otázky fanoušků.

Jak píše portál VipShow.cz , nedávno během takového přenosu dostala Agáta otázku o známé slovenské modelce a reagovala vulgarismem nejhrubšího zrna. „Andrea Verešová není herečka, je to ku*va,“ vyhrkla Hanychová. Její partner Soukup podle zmíněného portálu jen nevěřícně zpracovával, co jeho milá vypustila a rychle se snažil změnit téma.

Jenže Agátu se drsné vyjádření vypomstilo, když ji kvůli němu o pár týdnů zalil pot.Se Soukupem si v srpnu udělali výlet do New Yorku a když se odtud vraceli, ocitla se v těsné blízkosti Verešové.O setkání Hanychová opět popovídala fanouškům.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články