Rychlé a křehoučké polštářky z listového těsta: Měli takový obrovský úspěch, že klasické větrníky už nedělám !

303
Sdílejte

Postup:

1. Listové těsto si nakrájíme na čtverce pomocí rádýlkem.

Recept pokračuje na další straně

2. Potřeme mlékem a dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 15-20 minut.

3. Pudink bez vaření si vyšleháme ve studeném mléce. Vyšleháme si i smetanu a obě hmoty spojíme. Pudink můžete udělat i klasický vařený, nechat vychladnout a následně vmícháte do šlehačky.

4. Upečené těsto rozřízneme uprostřed. Na jednu polovinu naneseme krém pomocí cukrářského sáčku, položíme vrchní část těsta a máme hotovo.

Kam dál?

Češi žijí v naprostém blahobytu a míru, který nemá v historii obdobu

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Hvězda Postřižin Magda Vášáryová měla autonehodu : Pomohl i „řemen z gatí“

Manželé Donutilovi prožívají těžké chvilky: Jejich maličký syn Eliáš se potýká s novorozeneckou kolikou, kvůli čemuž zažívají mnoho bezesných nocí

Zemřel mladý slovenský hokejista Adam Uličný. Zanechal dojemný dopis na rozloučenou

Další články